Forum Sporta.

O PROJEKTU

Forum Sporta

Konferencija koja okuplja stručnjake iz raznih sportskih oblasti.

Forum sporta je konferencija koja okuplja osobe koji rade u sportskim klubovima i organizacijama, školama sportova, sportskim objektima, osobe koje organizuju sportske događaje ili su na neki način povezani sa sportom.

Na konferenciji se putem predavanja, okruglih stolova i radionica prenose iskustva iz struke, a on je ujedno i jedinstvena prilika da se na jednom mjestu čuju priče ljudi koji iza sebe imaju uspješno iskustvo u određenom sportu i sportskim oblastima.

www.forumsporta.ba

Event koji organizujemo godinama

Forum Sporta

Brendiranje Eventa
Organizacija Eventa
Marketing
01.

Forum Sporta 2018

Okupio je stručnjake iz oblasti organizacije, komunikacija i motivacije u sportu. Svoja predavanja imali su Samir Avdić, Tomislav Cvitanušić, Emir Muhamedagić i Tarik Trbić.

Na ovom Forumu predstavljene su i dvije sportske platforme, Sophico i Sve za sport.

02.

Forum Sporta 2019

Drugi Forum sporta okupio je veliki broj predavača iz oblasti novinarstva, digitalnog marketinga, PR-a i organizacije u sportu. Poseban segment stavljen je na rad u sportu sa djecom sa posebnim potrebama. Svoja predavanja imali su Emir Delić, Jasmin Ligata, Ermin Jusufović, Asad Omerović, Nudžejma Softić, Marijan Palić, Amel Kapo i Emir Hujdur.

Osim toga na Forumu je održan okrugli stol o osnaživanju žena u sportu u kojem su učestvovale Razija Mujanović, Samira Hurem, Larisa Cerić, Ilma Kazazić, Ivana Vlaić i Nudžejma Softić.

03.

Forum Sporta 2020

Treći Forum sporta održao se u sklopu festivala "Sport Fest" u ograničenim uslovima u vremenu pandemije COVID 19. Okupio je nekoliko stručnjaka koji su govorili o organizaciji i menadžmentu, nutricionizmu i psihologiji u sportu.

Među predavačima su bili Aela Ajdinović ispred OK BiH, Haris Topalović, Tarik Zolotić, Edin Tule i Azra Numanović.

Detalje, slike i sadržaj ovog projekta možete pronaći na linku ispod.

Agencija za sport, marketing i multimediju.

Copyright © 2020. Sva prava zadržana. Hardino.