NAZIV PROJEKTA

FORUM SPORTA

Realizovano: 2018., 2019., 2020. godine.

O PROJEKTU

KONCEPT PROJEKTA

Na konferenciji se putem predavanja, okruglih stolova i radionica prenose iskustva iz struke, a on je ujedno i jedinstvena prilika da se na jednom mjestu čuju priče ljudi koji iza sebe imaju uspješno iskustvo u određenom sportu i sportskim oblastima.

SPORTSKI EVENT

KONFERENCIJA ZA SPORTSKE NOVINARE I SPORTSKE DJELATNIKE

O PROJEKTU:

Forum sporta je konferencija koja okuplja osobe koje rade u sportskim klubovima i organizacijama, školama sportova, sportskikm objektima i osobe koje se bave organizacijom sportskih događaja ili su povezani sa sportom.

TRADICIJA

EVENT KOJI ORGANIZUJEMO GODINAMA

ČETVRTI PO REDU

Sportski događaj koji je brendiran i osmišljen od Agencije Hardino i koji organizujemo već četvrti put uz pomoć naših partnera i prijatelja.

BRANDING

Event brendiran od strane Agencije Hardino uz partnerstvo sa prijateljima.

ORGANIZACIJA

Agencija Hardino je zadužena u potpunosti za organizaciju ovog eventa.

MARKETING

Promocija i multimedijalni marketing je specijalnost naše agencije.

PODSJETNIK:

KAKO JE TO BILO
2018. GODINE

OPIS

Okupio je stručnjake iz oblasti organizacije, komunikacija i motivacije u sportu. Svoja predavanja imali su Samir Avdić, Tomislav Cvitanušić, Emir Muhamedagić i Tarik Trbić.

Na ovom Forumu Sporta predstavljene su i dvije sportske platforme Sportifico i Sve za Sport.

Previous
Next

PODSJETNIK:

KAKO JE TO BILO
2019. GODINE

OPIS

Drugi Forum Sporta okupio je veliki broj predavača iz oblasti novinarstva, digitalnog marketinga, PR-a i organizacije u sportu. Fokus je stavljen na djecu sa posebnim potrebama. Predavanja su držali Emir Delić, Jasmin Ligata, Ermin Jusufović, Asad Omerović, Nudžejma Softić, Marijan Palić, Amel Kapo i Emir Hujdur.

Osim toga na Forumu je održan okrugli stol o osnaživanju žena u sportu gdje su učestvovale Razija Mujanović, Samira Hurem, Larisa Cerić, Ilma Kazazić, Ivana Vlaić i Nudžejma Softić.

Previous
Next

PODSJETNIK:

KAKO JE TO BILO
2020. GODINE

OPIS

Treći Forum Sporta održan je u sklopu festivala sporta “Sport Fest” u specijalnim uslovima u periodu pandemije COVID-19. Forum je te godine okupio nekoliko stručnjaka koji su govorili o sportskoj organizaciji i menadžmentu, nutricionizmu i psihologiji u sportu. 

Među predavačima bili su Aela Ajdinović ispred Olimpijskog Komiteta BiH, Haris Topalović, Tarik Zolotić, Edin Tule i Azra Numanović.

Previous
Next