NAZIV PROJEKTA

SPORT FEST

Realizovano: 2020. godine

O PROJEKTU

KONCEPT PROJEKTA

Kroz Sport fest učesnici imaju priliku oprobati se u 18 različitih sportova i sportskih disciplina, među kojima su atletika, košarka, odbojka, američki fudbal, taekwondo, gimnastika, zumba, crossfit, fitness program Fat Burning, judo, karate i mnogi drugi.

SPORTSKI EVENT

FESTIVAL SPORTA SE ODRŽAVA U SKLOPU
EU SEDMICE SPORTA

O PROJEKTU:

Festival sporta se održava u septembru u Sarajevu u okviru Evropske Sedmice Sporta i fokusira se na podizanje svijesti o zdravom životu i važnosti sporta i fizičke aktivnosti kod djece ali i odraslih, pod sloganom “Sport za sve!”.

#BEACTIVE

PROMOCIJA INICIJATIVE EVROPSKE KOMISIJE

CILJ I MISIJA

Organizacija eventa sa ciljem poticanja na bavljenje fizičkom aktivnošću i sportom tako je dobila novu dimenziju u Bosni i Hercegovini i sigurno je da će se u narednom periodu još veći fokus stavljati na značaj istih.

BRANDING

Event brendiran od strane Agencije Hardino uz partnerstvo sa prijateljima.

ORGANIZACIJA

Agencija Hardino je organizovala ovaj event uz podršku Evropske Komisije.

MARKETING

Promocija i multimedijalni marketing je specijalnost naše agencije.

PODSJETNIK:

KAKO JE TO BILO
2020. GODINE

OPIS

Prvi “Sport Fest” završen je nakon što su drugog dana predstavljene radionice na Olimpijskom bazenu Otoka iz plivanja i vaterpola.
 
U drugom dijelu održana je konferencija Forum sporta koja je i u vremenu pandemije uspjela skupiti sjajne predavače iz struke, kao i limitiran broj prisutnih koji su imali šta za čuti.
Previous
Next